Constructii case Bacau

Constructii case Bacau

Puteti apela cu incredere la serviciile oferite de noi. Sc Nordic Vector Srl poate transforma o simpla idee, intr-un proiect, din care sa rezulte casa mult visata.

Nordic Vector Srl isi propune sa construiasca ALTFEL…cu suflet. Cand muncesti cu suflet, nimic nu pare prea greu de realizat, nimic nu se realizeaza in graba, toate fazele de executie fiind in totalitate indeplinite.

Serviciile oferite de Nordic Vector Srl Bacau sunt: Constructii case din caramida, bca, lemn;Executii sarpante din lemn si invelitori tabla tip tigla, membrana bituminoase, tabla faltuita si dublu faltuita;Izolatii exterioare la fatade cladiri cu polistiren, vata bazaltica;Hidroizolatii pentru terase cu membrana bituminoasa si membrane termosudabile;Amenajari interioare pentru case, spatii birouri, baruri-restaurante;Amenajari exterioare pentru case rezidentiale si gradini vara (restaurante, case de vacanta), alei (piatra, pavele, beton, beton amprentat), spatiu verde, gazon (pompi, arbusti, flori);Foisoare din lemn, pergole din lemn si piatra, gratare exterior (gratar plita rustica si cuptor) din caramida, piatra, boltari beton;Restaurari case patrimoniu si lacasuri de cult;Consultanta.

[sp_imageslider limit=”-1″]

Nordic Vector Srl Bacau va poate ajuta sa realizati ceea ce va doriti: realizare proiect casa,constructie casa la cheie, renovare casa, extindere casa, amenajari interioare si exterioare,instalatii electrice,sanitare,preturi preferentiale la achizitia materialelor pentru constructii.

constructii case bacau

constructii case bacau

Constructii case Bacau

  • Constructii case din caramida, bca, lemn; 
  • Executii sarpante si invelitori
  • Izolatii exterioare la fatade cladiri; 
  • Hidroizolatii pentru terase; 
  • Amenajari interioare
  • Amenajari exterioare
  • Foisoare din lemn, pergole din lemn si piatra, gratare exterior.

constructii case bacauRestaurare/consolidare/reabilitare a constructiilor

Lucrarile de restaurare / consolidare / reabilitare a constructiilor se realizeaza respectand normele / legislatia in vigoare privind patrimoniul istoric.
Profesionalismul de care dam dovada, se regaseste si in cele mai noi tehnologii pe care le utilizam impreuna cu materiale de inalta calitate.


constructii case bacau

Consultanta

Puteti apela cu incredere la serviciile oferite de noi.
Dupa cum reiese din sloganul nostru „construim cu suflet„, Sc Nordic Vector Srl isi propune sa ofere servicii profesionale impreuna cu materiale de calitate.