Executii invelitori

Executii invelitori-Nordic Vector Srl

invelitori plannja bacau-nordic vector

In etapa alegerii invelitorii, pe langa aspect/design, trebuie tinut cont si de costul materialelor, greutate, costul montajului.

Acoperisul este primul element care intra in contact cu fortele naturii, acesta aducand cladirii valoare,  calitatea si aspect.

Plannja Suedia este unul din liderii de piata din Scandinavia in ceea ce priveste materialele de constructii din tabla de otel, ocupand primele locuri in vanzarile de profil din Norvegia, Danemarca si Finlanda. In anul 2012 Plannja Suedia a implinit 45 de ani iar din 2008 este prezenta cu investitii directe in productie si desfacere si in Romania.

In sortimentul de productie intra profile pentru pereti si acoperis, tabla tip tigla, tabla faltuibila, casete de fatada, sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, panouri izolante, structuri pentru armare, precum si elemente pentru protectia acoperisului. Plannja este o garantie pentru calitate si functionalitate.

acoperis-plannja-bacau

“Acoperis care te inspira”

Foloseste tiglele metalice Plannja pentru acoperisul tau. Multumita noii acoperiri de protectie Plannja HardCoat™, tiglele metalice sunt protejate in toate anotimpurile. Plannja HardCoat™, confera atat frumusete cat si rezistenta in timp. Alege tipul de tigla care iti place, in culoarea care se armonizeaza cu restul casei, asa cum ti-ai imaginat-o.

Tiglele Plannja – usor de montat

Plannja livreaza invelitoarea pentru acoperis impreuna cu toate accesoriile necesare. Pachetul complet de montaj contine de la tiglele metalice pana la ultimul surub. Solutiile complete contin in afara de tigle si dolii, pazii si coamele necesare. Toate sunt acoperite cu acoperirea de protectie HardCoat™, unica in lume.

Nordic Vector Srl a folosit tiglele Plannja la refacerea invelitorilor la mai multe obiective din Bacau,cat si din zonele limitrofe:

  • Sc Hidroconstructia Sa Bacau-sediu si parcare,
  • Sc Subex Sa Bacau-sediu,
  • DGASPC Bacau-sediu central si parcare,
  • Policlinica Militara Bacau,
  • DGASPC-CR Henri Coanda Bacau,
  • Sc Comstoc Srl Bacau,
  • Biserica Romano-Catolica “Sf. Petru si Paul” Bacau.

Plannja Royal si Plannja Waterfront

Plannja Royal este unul dintre tipurile de tigla metalica produsa din otel suedez de calitate. Este foarte cautata datorita profilului inalt care ii confera un aspect elegant. Se produce in lungimi standard dar si speciale la comanda. Exista atat in varianta de otel cat si in varianta de aluminiu.(waterfront)

montaj-invelitoare-tigla-plannja-bacau-royal500

Plannja Rapid

Forma tiglei ceramice continentale sta la baza inspiratiei desenului la Plannja Rapid. Rezultatul este o tigla estetica, economica, cu o forma simpla, cu un profil mai mic. Este produsa din otel suedez de calitate, acoperit cu Plannja HardCoat 25 µm si are o rezistenta deosebita la toate capriciile naturii. Exista in lungimi standard sau speciale.

montaj-invelitoare-tigla-plannja-bacau-rapid

Plannja Flex 

Pentru toate tipurile de acoperis.

Plannja Flex este o tigla metalica in doua module, cu un design modern si distinct. Forma tiglei creeaza un efect de umbra care ii ofera vivacitate, un aspect elegant si exclusiv. Modulara, cu un design distinctiv, Plannja Flex se potriveste la toate tipurile de acoperis. Plannja Flex incape pe paletii industriali si este usor de depozitat si transportat. In plus, designul flexibil poate permite ca asamblarea sa fie facuta de catre un singur montator.

montaj-invelitoare-tigla-plannja-bacau-flex

Plannja Smart

Ultimul model intrat in gama de ţigle metalice Plannja se numeste Plannja Smart. Isi merita numele in special pentru cei care gandesc cu portofelul. Plannja a reusit sa minimizeze cheltuielile de productie, fara compromisuri la calitate, de exemplu a acoperirii de protectie rezistente, Plannja HardCoat™. Smart se produce in toate lungimile bazate pe module de 2 sau 3 tigle si multipli si este perfecta pentru acoperisuri mai mari sau mai mici, usor de manipulat si montat.

montaj-invelitoare-tigla-plannja-bacau-smart

Tabla dublu faltuita Plannja, cu acoperirea de protectie HardCoat™ special elaborata, este perfecta pentru cei care doresc sa acopere casa in stilul clasic, traditional. Acest sistem cere cunostinte de tinichigerie deosebite, dar este foarte cunoscut si folosit la noi in tara.

In mainile tinichigiilor specializati, Plannja se transforma intr-un acoperis deosebit folosit in constructiile unde in primul rand conteaza calitatea materialului si aspectul final. Tehnica de faltuire se intinde mult inapoi in timp. Metoda este verificata si are ca rezultat un acoperis deosebit de frumos, estetic si durabil, destinat celor ce prefera un model clasic de invelitoare. Materialul folosit este tabla de otel de 0,6 mm acoperit cu vopsea Hard Coat de 50 de microni, cu un strat de zinc de 350 g/mp. Exista o gamă de 11 culori.

Nordic Vector Srl a montat tabla dubla faltuita Plannja la obiectivele: Casa Patrimoniu din Str. V. Alecsandri Bacau, Biserica Ortodoxa Pompieri Str. Milcov Bacau, sediu firma Floriting Srl Str. Carpati Bacau, intrare sediu BNR Bacau.

 

Comentariile sunt închise.